Coole kinderkleding

Kinderkleding is tegenwoordig net zo modern en mooi als de kleding die volwassenen dragen. Als jij je fotoboek openslaat en foto’s van vroeger terugkijkt zie je al snel het immens grote verschil van kleding die wij vroeger droegen met de kleding die onze kroost nu draagt. Dit komt voornamelijk door de opkomst van legio bedrijven die zich gefocust hebben op baby- en kinderkleding. Er zijn heel veel merken bijgekomen die precies weten hoe ze kinderen moeten kleden. Een goed voorbeeld daarvan is het merk Name It. Je wordt erg vrolijk van de zomerse collectie die ze hebben uitgebracht! Patronen van palmbomen, ijsjes en flamingo’s zorgt voor een gezellig kleurenfeest.

Trendy zomer 2019

De zomer komt er weer aan. Reden genoeg om eens een kritische blik te werpen in je eigen kledingkast, maar ook die van je zoon of dochter! Spannende patronen en prints hebben we afgelopen seizoen vaak terug zien komen. Een legging met een tijgerprintmotief of een vest met een bloemenzee zijn dessins die vaak terugkomen. Deze kan je blijven gebruiken in de zomer. De etnische print is ook een trend die vaak terugkomt dit seizoen. Naast deze toffe prints kan je gebruik maken van felle kleuren. ‘Colorblocking’ is hier een perfect voorbeeld van, waarbij felle kleuren met elkaar worden gecombineerd. Let er wel op dat de kledingitems één kleur hebben en geen prints bevatten. Dit voorkomt onrust en te overdreven look. Onthoud vooral dat nieuwe kleding kopen vooral erg leuk kan zijn! Mocht jij geen zin hebben om winkelstraten af te struinen? Shop dan gewoon op internet, net zo gemakkelijk!

1 reactie op Coole kinderkleding

  1. Kinderkleding is inderdaad steeds hipper geworden! Niet alleen de kleding natuurlijk, maar ook de accessoires, zoals tassen en portemonnee’s. Het is echt leuk om je kind te stylen. Misschien nog wel leuker dan het stylen van jezelf, haha!

    Miranda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *