De trend van 2019: wimperextensions

Je hebt er vast al eens van gehoord of gelezen; wimperextensions. Wimperextensions zijn zoals de naam het al verklapt extensions van de wimpers die met een speciale lijm of op de oogleden of op de eigen wimpers worden geplakt. Het is te vergelijken met hairextensions. Ze blijven ongeveer zes tot acht weken op uw wimpers zitten. Het is erg populair, omdat het er heel natuurlijk uitziet en je geen mascara meer hoeft op te doen in de ochtend. 

Tijdbesparend

Een groot voordeel is dat je tijd bespaard met wimperextensions. Wanneer je in de ochtend wakker wordt is het niet meer nodig om voor de spiegel te zitten en je mascara te doen. De wimperextensions geven namelijk een nog vollere look dan de mascara. Wanneer je mascara aanbrengt zal dit het effect krijgen van nepwimpers en lijkt het niet meer natuurlijk. 

Stevig en waterbestendig

Een ander voordeel is dat de wimpers erg stevig zijn en je niet net zoals met nepwimpers elke dag nieuwe wimperextensions hoeft te laten zitten. Als je goed met je wimpers omgaat moeten ze zes tot acht weken blijven zitten. Het is belangrijk om niet te hard in je ogen te wrijven. Ook is het belangrijk om te letten op de make-up remover die je gebruikt. Voor de vrouwen die nog wel oogschaduw opdoen is het namelijk belangrijk om dit wel weg te halen, maar let er dan op dat de make-up remover niet op oliebasis is! De olie kan namelijk de lijm waarmee de wimperextension is aangebracht los laten raken. Dit zorgt ervoor dat de wimperextension van je eigen wimper los raakt. 

Zelf wimperextensions zetten?

Veel salons zoals Beauty Label bieden een cursus wimperextensions zetten aan. Je krijgt als je het goed uitvoert ook een certificaat dat je bevoegd bent om wimperextensions te zetten. Hoe vet is dat? Als het je dus heel leuk lijkt om bij andere mensen ook wimperextensions te zetten is deze cursus een aarader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *