Meer Leer

Er zijn dit voorjaar weer behoorlijk wat nieuwe interieurtrends opgedoken, die we niet ongezien kunnen laten. Eens de zoveel tijd is het weer nodig om wat kleine aanpassingen in je interieur aan te brengen. Zo zie je bijvoorbeeld veel vintage, planten, wood en color blocking terugkomen in de verschillende interieur stijl. Om jou weer up to date te stellen van de nieuwe trends hebben we het in dit artikel over leer. Want daar kan je veel leuke dingen mee.

De industriële look is weer helemaal van nu en door leer toe te voegen aan je interieur kan je zelf zo’n look creëren. Er zijn tegenwoordig ook wel een aantal winkels die raad weten met lerenmeubels. Zo maken en verkopen ze bij profijtmeubels erg mooie leren eetkamerstoelen met wieltjes. Door het aanschaffen van leren stoelen kan je direct de hele look en feeling in je huis veranderen. Door wieltjes onder je stoelen te nemen, voorkom je ook nog eens krassen op jouw mooie vloer. Heb je inmiddels genoeg stoelen in huis staan? Dan is een eetkamerbank van leer misschien wel een leuk item voor jou! Een eetkamerbank zie je ook steeds vaker terugkomen in hedendaags interieur. Als er niet gegeten word kan je hem leuk decoreren met verschillende kussens.

Maar er zijn ook minder aangrijpende opties om het materiaal leer in jouw interieur te verwerken. Zo kan je bijvoorbeeld leerstroken gebruiken als handvaten. Pak een mooi stuk hout en maak het leer eraan vast. Hierdoor kan je zelf heel makkelijk een mooi dienblad maken.   

Een laatste leer tip is, dat je er ook mooie en stevige hangers van kan maken. Dit komt net stoerder over. Daar kan je bijvoorbeeld planken mee ophangen. Over de leertrends van dit voorjaar kunnen we nog erg lang doorpraten. Maar voor nu waren dit de leukste items om te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *